Kompetenstillskott är det bästa sättet att utveckla alla verksamheter. Ert behov är i centrum, det kan vara en kritisk lucka eller en kompetens som saknas för att utveckla Ert företag vidare. Vi hjälper dig att finna den kompetens som du behöver oavsett inom vilket område. Vårt fokus är kvalificerade kompetenser som har arbetslivserfarenhet inom sitt expertisområde från olika branscher. 

Våra kompetenser finns över hela landet vilket skapar närhet. Vi tror att även att ett arbetssätt på distans öppnar möjligheten att arbeta med vassare experter. Grunden är att träffas fysiskt men inom många kompetensroller kan våra kompetenser fullt leverera från distans med besök hos er. 

Kostnadseffektivitet bygger på villkor som man vore anställd. Vidare reduceras kostnader då uppdrag kan ske under en begränsad period eller deltid. Competence Exchange plattform för uppdrag ger dig enkelhet i administration och transparent översikt över kostnader. Vidare kommer du indirekt i kontakt med alla företag i din närhet och deras kompetens. 

För mer information kontakta:

Magnus Rosell - 0702 - 32 48 22Hela kompetensen del av kostnaden